Σχετικά

ΙΠΟΜΑΡ Α.Ε.

H ΙΠΟΜΑΡ Α.Ε.

ιδρύθηκε το 1992 και λειτουργεί ως εταιρεία χονδρικής και διανομής λιπαντικών, χημικών και μπαταριών για τους κλάδους της βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Η λίστα πελατών της εταιρείας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Αντιπροσώπους, Διανομείς, Δήμους και Δημόσιους Οργανισμούς.
Η IPOMAR στοχεύει στην άμεση, επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών και τη διεύρυνση του πελατολογίου της μέσω της αναγνώρισης της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της.

Από το 1998

Η εταιρεία μας διανέμει στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, τα προϊόντα της PETROGAL Α.Ε. με την επωνυμία Galp, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαιοειδών στον κόσμο, παράγοντας πάνω από 400 προϊόντα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές.

Από το 2001

Η IPOMAR διανέμει στην Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων μπαταρίες αυτοκινήτου και ναυτιλίας με τη δική της μάρκα LASER, που εξειδικεύεται σε αξιόπιστες μπαταρίες για όλους τους τύπους οχημάτων. Αυτές οι μπαταρίες παράγονται από την Hyundai Sungwoo Automotive, που βρίσκεται στη Νότια Κορέα, ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια μπαταριών παγκοσμίως. Λόγω της τεχνολογίας Calcium-Lead στην οποία ειδικεύεται η εταιρεία, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξάνεται σημαντικά. Στην παραγωγή χρησιμοποιούνται αυστηρές διαδικασίες για τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος.